Registreringen tar ett minutt og gir deg et fast kundenummer, en personlig lenke til venner og bekjente og 10 % av beløpet eks. mva for hver bestilling som kommer via din anbefaling. Vi utbetaler i penger rett etter at oppdraget er overlevert. Du trenger ikke passord — du logger inn via lenke på e-post.
Du får et kundenummer og en personlig vervelenke. Du trenger ikke å lage passord.
Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med — vi sender deg en innloggingslenke. Den gjelder i 30 minutter.
Kundenummeret ditt — oppgi det til rådgiveren, så ser vi historikken din med en gang.
Send den til bekjente. Hvis noen sender en forespørsel via denne lenken eller oppgir nummeret ditt til rådgiveren, blir bestillingen kreditert deg.
Melder av adressen …
Ingen kontrakter eller papirarbeid for å komme i gang: det holder å registrere seg på denne siden.
Du får et fast kundenummer og en personlig lenke. Tar ett minutt, du trenger ikke passord.
Du sender lenken til bekjente eller ber dem bare oppgi nummeret ditt til rådgiveren når de bestiller.
Så snart oppdraget er overlevert, vises belønningen på Min side med statusen «til utbetaling» — og utbetales i penger.
10 % av ordrebeløpet eks. mva for bestillingen som kom via din anbefaling. Prosenten og beløpet den er beregnet av, vises på Min side for hver bestilling for seg.
Rett etter at oppdraget er overlevert — vi utbetaler i penger. Fram til da står bestillingen på Min side med statusen «bestilling under arbeid», slik at du ser at anbefalingen har nådd oss.
Det er ingen begrensning. Hver bestilling via lenken din eller med nummeret ditt telles for seg.
Det holder at vedkommende oppgir kundenummeret ditt til rådgiveren ved bestilling — så registrerer vi anbefalingen manuelt.
5 % rabatt på første bestilling og e-poster om kampanjer og nyheter. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og kampanjer. Vi skriver sjelden, og du kan melde deg av med én lenke i hvilken som helst e-post.
Vi lagrer navn, e-post, telefon og sted — for å registrere bestillinger og beregne belønning. Vi deler dem ikke med noen. Knappen «Slett mine data» på Min side sletter dem uten at du må kontakte en rådgiver. Mer informasjon finner du på siden Behandling av personopplysninger.
For fagfolk har vi egne vilkår: provisjon per prosjekt eller partnerpris. Se siden Samarbeid.